Mobile Menu

Flennie Persoonlijk

Mijn naam is Flennie Nooij en ik ben eigenaar van Flennie Helpt. Na jarenlang als jurist gewerkt te hebben en allerhande problemen voor mensen vooral schriftelijk te hebben opgelost, wilde ik mij gaan richten op het voorkomen van problemen op een meer praktische wijze. Veelal hadden de problemen die ik op moest lossen namelijk simpel voorkomen kunnen worden als er op tijd en praktisch ingegrepen was.

Ik ben toen gaan werken als vrijwilliger bij stichting Centram in Amsterdam waar ik mensen die bij het gemeentelijke schuldsaneringstraject waren aangemeld, begeleidde bij het aanleggen en ordenen van hun thuisadministratie.
Hier leerde ik dat een ieder van ons ergens in zijn leven in een situatie kan komen dat alles tegen zit en dat je dan soms aardig uit balans kunt raken.
Met een goede (thuis)basis kunnen de problemen in dat geval sneller en eerder verholpen worden. Ook zag ik mensen die gewoon nooit geleerd hadden hun administratie of huishouden te regelen of van wie de zaken op orde houden niet hun sterkste punt is.
Ik merkte bij stichting Centram dat ik mensen goed kon motiveren om op eigen kracht hun leven op orde te brengen. En vooral ontdekte ik dat ik dat heel erg leuk vond om te doen, op een praktische manier mensen helpen.

Dit alles motiveerde mij om de Opleiding voor Professional Organizing voor Particulieren (OPOP) van de HuishoudCoach® te volgen. Trainer Els Jacobs heeft mij geïnspireerd en opgeleid tot professional organizer en mij haar organisatiemethoden aangeleerd.

Flennie

In 2014 heb ik mijn bedrijf Flennie Helpt opgericht. Met veel plezier adviseer en begeleid ik sindsdien mensen die mijn hulp kunnen gebruiken als professional organizer, zodat zij een gelukkiger, comfortabeler en gezonder leven kunnen leiden.
Ik denk dat humor en acceptatie de sleutel zijn om tot praktische en positieve resultaten te komen. Ik probeer mijn klanten dan ook altijd te helpen om alle drempels over te komen en te blijven focussen op het positieve resultaat straks van hun inspanningen.

Flennie Helpt is lid van de NBPO. De Nederlandse Beroepsvereniging voor Professionele Organizers. Dit is een waarborg voor kwaliteit en professionaliteit in mijn werkwijze.